“Dat ‘stofje’ waarvan ik altijd zei dat mijn lichaam niet aan kon maken, had ik dus evengoed”

“Dat ‘stofje’ waarvan ik altijd zei dat mijn lichaam niet aan kon maken, had ik dus evengoed”

Ongelofelijk wat deze topper heeft gepresteerd na haar zwangerschap. Ze traint nu 6 maanden 1 keer per week onder begeleiding en verder volgt ze nu al 6 maanden het Join the apex Pakket.
De resultaten zijn verbluffend:

Lichaamsgewicht: – 22 kg
Taille: – 16.1 cm
Heupomvang: – 15.5 cm

“Na de geboorte van mijn zoontje wilde ik graag afvallen. Er moesten best wel wat kilo’s af, maar ik had geen idee hoe ik dat moest doen. Gezonder eten vond ik niet zo’n probleem, maar sporten vond ik verschrikkelijk. Daarom leek het mij een goed idee om te starten met een personal trainer. Iemand die mij uit kon leggen wat ik wel/niet moest doen, maar ook om gemotiveerd te blijven en een stok achter de deur te hebben.

Mijn man had al begeleiding van Jeroen van Apex Online Coaching en was daar erg tevreden over, zodoende heb ik zelf ook een afspraak gemaakt. Toen ik startte was ik bang dat hij me een kwartier op de loopband zou laten lopen of andere ‘stomme’ oefeningen zou laten doen. Elke les was echter anders en uitdagend, al ging in het begin niet alles even makkelijk. Al snel merkte ik dat oefeningen die ik in het begin écht niet kon, ineens een stuk beter gingen en dat de gewichten geleidelijk aan omhoog gingen. Wat ik niet had verwacht is dat ik na een paar weken 40 kilo zou squaten, dat vond ik stiekem best wel stoer.

Nu, 22 kilo lichter en een hoop spiermassa meer, vind ik het vervelend als ik een keer niet naar de sportschool kan. Dat ‘stofje’ waarvan ik altijd zei dat mijn lichaam niet aan kon maken, had ik dus evengoed. Sporten is onderdeel geworden van mijn leven, iets wat ik met veel plezier doe, dat had ik een paar maanden geleden echt nooit verwacht.

Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel, voel me fitter en gezonder. Dat heeft veel tijd, geld en energie gekost, maar dat is het allemaal waard geweest. Zonder Jeroen had ik nooit deze resultaten binnen zo’n korte tijd behaald.”

Ook benieuwd wat (online) personal training jou kan bieden in 2020? Of heb je vragen wat betreft voeding,  training of zwangerschap?