Apex Online Coaching is een Performance training en coaching bedrijf en staat voor het creëren van resultaat. Het bouwen van een fit en krachtiger lichaam staat bij ons centraal. Hierdoor ervaar je een groter incasseringsvermogen op het gebied van stress, relaties en je werk. Deze zijn te allen tijde met elkaar verbonden.

Bij Apex Online Coaching beginnen wij met het bouwen aan de fundering van de piramide namelijk een krachtig fundament. Wij leren jou op een diep level kijken naar jezelf zodat jij krachtige beslissingen leert maken voor de rest van je leven.

Stoppen met klagen en doen wat nodig is, zorgt voor krachtig resultaat.

Vervolgens gaan wij stap voor stap naar een hoger level om uiteindelijk in de snelste lijn, de top van de piramide ook wel ‘The Apex’ te bereiken.

 

 

Jeroen Schilder

Oprichting Apex Online Coaching

Mijn naam is Jeroen Schilder, 30 jaar oud, geboren en getogen in Volendam. Vader van 2 kinderen. Van kleins af aan ben ik bezig met verschillende soorten sport. Sinds ik me kan herinneren gaat er in mijn leven geen dag voorbij zonder sport. Tot mijn 10e heb ik elke sport denkbaar beoefend, tot ik kennis maakte met turnen, dat uiteindelijk mijn passie werd en op mijn 14e resulteerde in een gouden medaille op het Nederlands kampioenschap turnen.

Na de middelbare school ben ik gestart aan het CIOS in Haarlem. Daar heb ik na 4 jaar mijn diploma Sport- en bewegingscoördinator/Trainer/Coach niveau 4 behaald. In die 4 jaar heb ik tevens mijn Gymnastiek en Turntrainer level 1, loop- en conditietrainer en fitnessinstructeur/personaltrainer diploma behaald. Daarnaast heb ik nog de cursus Kinesiotape en ben ik gecertificeerd Sportmasseur. Tijdens mijn opleiding ben ik begonnen als Personal Trainer in Volendam.

In mijn laatste schooljaar heb ik een stage gevolgd bij Radmilo Soda (bekend van het tv-programma Obese), na de stage ben ik hier nog 2 jaar lang parttime als personal trainer blijven werken. Naast mijn werk als personal trainer ben ik nog altijd op zoek naar interessante cursussen om mijn kennis van het vak uit te breiden. Zo heb ik de cursus The Gladiator Workouts van TrainTheTrainers afgerond. Ook ben ik een gecertificeerd kettlebell- en bootcamp instructeur en heb ik de 3 modules van MyLogenics (Release, Activation en Rehab van Overload Worldwide) behaald.

Naast mijn opleidingen tot een Personal trainer is er nog iets veel belangrijker namelijk het mentale aspect.

Het überhaupt coaching kunnen toepassen op mensen op een diep level maakt veel meer impact dan de push up’s te kunnen tellen en vertellen wat ze wel en niet moeten eten.

Inner Stance – Performance Coaching zijn de elite coaches onder de coaches waar ik dit coachingstraject nog steeds volg en blijf volgen.

Ik ben van mening dat elke coach een coach nodig heeft, aangezien je nooit op een diep level naar jezelf kunt kijken.

Een coach laat jou je blinde vlekken zien, laat jou d.m.v. distincties (het onderscheid tussen bijvoorbeeld eigenaar (Owner) vs slachttoffer(victim) zien vanuit welke positie jij handelt) en wat er gebeurd als je in deze positie blijft handelen wat dat voor invloed heeft op zowel je persoonlijke als je zakelijke leven.

 Mijn visie van fitness

Het mooie van fitness is, dat je je cliënten niet alleen een fitter lichaam bezorgt, maar dat je hun hele mindset op een diep level ziet veranderen naar mate er traject vordert. Het is mooi om te zien hoe een cliënt binnenkomt en bij nul moet beginnen, om vervolgens aan de hand van coachingsgesprekken de blinde vlekken van zichzelf in kaart gebracht krijgt, steeds dichter bij zijn/haar doel weet te komen. Het kan om kleine dingen gaan, zoals het verbeteren van iemands conditie, of om een veel groter doel. Zo kwam mijn besef dat ik personal trainer wilde worden op stage van het eerste jaar van de middelbare school.

Ik volgde een stage bij een personal trainer/turncoach van onder andere Jeffrey Wammes (wereldkampioen turnen). Tijdens deze stage werd een cliënt met een dwarslaesie behandeld, hij was verlamd vanaf zijn navel. Het doel was om hem weer op de been te krijgen. Het leek een onmogelijke opgave, maar ik was erbij dat deze persoon zijn eerste stappen weer kon zetten, dit was voor mij een zeer emotioneel moment. Het liet mij zien dat alles mogelijk is als je maar voldoende wilskracht en motivatie hebt. Het aansturen en motiveren van cliënten en ze helpen om hun uiteindelijke doel te bereiken is waar ik het meeste voldoening uit haal. Als je iets écht wilt, lukt het!

We hebben 4 pijlers waar we ons op richten. 

1. Fysieke lichaam. De basis waar alles op berust is.

 2. Focus: Ga jij met rust en overzicht door het leven

3. Relaties: Zowel persoonlijk als zakelijke relaties onderhouden draagt bij aan een succesvol leven

4. Werk: Wie ben jij terwijl je je werk doet. Hoe kom jij opdagen.

 

De grootste uitdaging van jou als ondernemende persoon, partner en wellicht ook vader en moeder, is het managen van al deze 4 bouwstenen.

Hoe zou jouw leven zijn als je..

– In staat bent een fit, gezond en krachtig lichaam te creëren?

– Gefocust bent en niet in haast leeft?

– Écht aanwezig bent bij jouw partner, kinderen en/of vrienden?

– Tijd voor jezelf kunt maken zonder schuldgevoel?

– Totale controle te hebben over je fysieke, persoonlijk én zakelijke leven?

Dit gaat over het creëren van een krachtig leven met als basis een fit en krachtig lijf.

 

Jij die in staat is om iemand te laten zien dat at iemand niet ziet van zichzelf, wat er in de weg staat, wat er weg geruimd moet worden om

gewoon de dingen toe te passen te leven dus niet het te weten maar echt te gaan leven om uiteindelijk de resultaten te creëren die iemand voor ogen heeft.

 

Feiten en fabels weten te onderscheiden door middel van distincties waar hou je jezelf voor de gek. 

Mocht dit nu iets lijken waar jij meer over wilt weten. Neem dan contact op via info@apexonlinecoaching.nl

of plan hier gelijk jouw kennismakingsgesprek.