Wie zijn wij

In een resultaatgerichte wereld is de uitkomst van je handelingen je enigste waardevolle graadmeter.

Wij bij Apex Online Coaching richtten ons op de mindset, lifestyle en het gevoel van het verkeren in de hoogst haalbare,duurzame conditie van jouw leven.

Wij zijn er om alles eruit te halen wat er in zit.

Join the APEX!

Kevin Sijmonsbergen

Wie ben ik

Mijn naam is Kevin Sijmonsbergen, 24 jaar Amsterdams opgevoed in Volendam en momenteel te vinden in Zaandam. Ik heb van jongs af aan bijna alle sporten en kans gegeven. Van wedstrijdzwemmen tot skateboarden en van badminton tot Mixed martial arts.Niets gaf mij dezelfde kick als het daadwerkelijk zien groeien van mijn eigen lichaam.

In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en naast mijn opleiding kon ik niet stil zitten.

  • Tijdens mijn 1e jaar behaalde ik mijn Sportverzorgingsdiploma bij Leffelaar Amsterdam (NESPG).
  • Tijdens mijn 2e jaar het prestigieuze NSCA Personal Training certificaat en het HVA Personal Training Diploma.
  • En in mijn 3e jaar ben ik gestart met nog een verdiepingslag richting voeding door middel van de Amerikaanse Precision Nutrition cursus en behaalde ik mijn training for warriors certificaat.

Daarnaast heb ik nog wat meer fysiotherapeutische dingen geleerd als Dry Needling, Medical taping, Mulligan therapy, EPTE. Mijn hart bleef altijd bij de fitness en mijn medische opleiding geeft mij de ondersteuning om kritisch te kijken naar alle aspecten van de fitnesswereld en niet zomaar onzin te gaan verkopen.

KN1_8408_opt (1)
KN1_8411_opt
curl_opt (1)
KN1_8400_opt (1)

Mijn visie van fitness

Het is bizar om te zien hoe iemand kan veranderen puur en alleen door fitness. In een korte periode kan iemand een totaal ander mens worden. Zowel fysiek als mentaal gaan mensen een grote verandering door waardoor ze niet alleen actiever in het leven staan, een positievere blik hebben op dingen maar ook echter worden.

In mijn ogen is de grootste verandering die ik zie plaats vinden dat iemand echt ergens voor begint te gaan staan. Iemand vind zijn stem en zijn mening. Training bouwt karakter en wat ik merk is dat mensen veranderen hoe ze denken. Ze leven meer in plaats van dat ze geleefd worden.

Het blijft een magisch en belonend moment als mijn clienten hun eigen resultaten ook beginnen op te merken. Het is daarom zo jammer dat sommige mensen die resultaten niet zullen behalen door tekortkomingen van hun coaches. De kwaliteit van de gemiddelde trainer is niet geweldig en er wordt al gauw voor schreeuwen en uitputting gekozen in plaats van uitleggen en presteren.

Het grootste gevaar als trainer is het denken dat je alles weet. Degene die inzien dat ze nooit alles kunnen weten en dat er altijd van iedereen wat te leren valt kunnen zich pas professionals noemen.

Fitness zou minder moeten draaien om afbraak, uitputting en meer bewegen. Je doel zou moeten zijn, groeien, presteren en effectieve gerichte training.

Persoonlijke doelen en ontwikkeling

Jaarlijks probeer ik zelf meerdere leermomenten te creëren zoals het volgen seminars, cursussen en het hebben van meetings met waardevolle contacten. Naast het feit dat ik als fysiotherapeut verplicht ben mijzelf te profileren ben ik van mening dat ik nooit genoeg kennis kan hebben. Ik heb onlangs Precision nutrition afgerond we zijn laatst bij een geweldige fitness summit geweest met sleutelsprekers als Menno Henselmans, Brad Schoenfeld en Greg Nuckols.

De rede dat wij besloten hebben om online te gaan werken is omdat wij ons beperkt voelde in ons bereik. Voor ons gevoel hebben wij veel waardevolle, interessante en leuke kennis die met lang niet genoeg mensen gedeeld wordt. Door online te gaan kunnen wij in ieder uur dat wij besteden aan het uitreiken van onze kennis en tips, meer mensen bereiken dan dat we dat offline ooit zouden kunnen. In de toekomst zullen wij zowel op het gebied van voedingsondersteuning, kleding als trainingsinnovatie proberen de fitnesswereld op onze manier nog geweldiger te maken!

Jeroen Schilder

Wie ben ik

Mijn naam is Jeroen Schilder, 24 jaar oud, geboren en getogen in Volendam. Van kleins af aan ben ik bezig met verschillende soorten sport. Sinds ik me kan herinneren gaat er in mijn leven geen dag voorbij zonder sport. Tot mijn 10e heb ik elke sport denkbaar beoefend, tot ik kennis maakte met turnen, dat uiteindelijk mijn passie werd en op mijn 14e resulteerde in een gouden medaille op het Nederlands kampioenschap turnen.

Na de middelbare school ben ik gestart aan het CIOS in Haarlem. Daar heb ik na 4 jaar mijn diploma Sport- en bewegingscoördinator/Trainer/Coach niveau 4 behaald. In die 4 jaar heb ik tevens mijn Gymnastiek en Turntrainer level 1, loop- en conditietrainer en fitnessinstructeur/personaltrainer diploma behaald. Daarnaast heb ik nog de cursus kinesiotape en sportmassage binnen het CIOS gedaan. Tijdens mijn opleiding ben ik begonnen als personal trainer in Volendam en na het behalen van mijn diploma ben ik dit blijven doen.

In mijn laatste schooljaar heb ik een stage gevolgd bij Radmilo Soda (bekend van het tv-programma Obese), na de stage ben ik hier nog 2 jaar lang parttime als personal trainer blijven werken. Naast mijn werk als personal trainer ben ik nog altijd op zoek naar interessante cursussen om mijn kennis van het vak uit te breiden. Zo heb ik de cursus The Gladiator Workouts van TrainTheTrainers afgerond. Ook ben ik een gecertificeerd kettlebell- en bootcamp instructeur en heb ik de 3 modules van MyLogenics (Release, Activation en Rehab van Overload Worldwide) behaald.

_EDS0484 als slim object1_opt
WhatsApp Image 2017-12-30 at 20_opt
_EDS0142_opt
WhatsApp Image 2018-01-01 at 13_opt
KN1_7422_opt

Mijn visie van fitness

Het mooie van fitness is, dat je je klanten niet alleen een fitter lichaam bezorgt, maar dat je hun hele mindset ziet veranderen naar mate er resultaten worden behaald. Het is mooi om te zien hoe een cliënt binnenkomt en bij nul moet beginnen, om vervolgens aan de hand van mijn kennis en begeleiding steeds dichter bij zijn/haar doel weet te komen. Het kan om kleine dingen gaan, zoals het verbeteren van iemands conditie, of om een veel groter doel. Zo kwam mijn besef dat ik personal trainer wilde worden op stage van het eerste jaar van de middelbare school.

Ik volgde een stage bij een personal trainer/turncoach van onder andere Jeffrey Wammes (wereldkampioen turnen). Tijdens deze stage werd een cliënt met een dwarslaesie behandeld, hij was verlamd vanaf zijn navel. Het doel was om hem weer op de been te krijgen. Het leek een onmogelijke opgave, maar ik was erbij dat deze persoon zijn eerste stappen weer kon zetten, dit was voor mij een zeer emotioneel moment. Het liet mij zien dat alles mogelijk is als je maar voldoende wilskracht en motivatie hebt. Het aansturen en motiveren van cliënten en ze helpen om hun uiteindelijke doel te bereiken is waar ik het meeste voldoening uit haal. Als je iets écht wilt, lukt het!

Persoonlijke doelen en ontwikkeling

Dagelijks ben ik bezig met de uitbreiding van mijn kennis. Aan de hand van het lezen van wetenschappelijk onderbouwde artikelen aangaande fitness en sport blijf ik me steeds verder ontwikkelen in de fitnessbranche. Daarnaast probeer ik me zoveel mogelijk bij te scholen door middel van cursussen, seminars en webinars.

Deel van mijn persoonlijke ontwikkeling is het terugkeren naar het meedoen met bodybuild wedstrijden. Na het winnen van de SAP cup vorige jaar december weet ik dat ik het kan. Momenteel heel druk met fotoshoots en andere leuke activiteiten omtrent fitness. Zo zijn we sinds kort deel geworden van het HYPE atleten team. Ook sta ik momenteel in 65 verschillende Intersports in Nederland met een banner met mijn gezicht er op! Toch stiekem wel een beetje trots.