Apex state of mind

Wat is apex, en waarom zou jij daar wat om moeten geven?

(Klik op de rode knop voor het gratis e-book ‘Gegarandeerd groeien’. 3 x raden waar dit boek over gaat. Maar lees eerst even verder!)

Voordat ik me voorstel en je ga vertellen wie of wat apex is wil ik je graag een gevoel geven.


Beeld je in…


Je staat s’ochtends op en loopt al wakker wordend onderweg naar de badkamer langs een spiegel..


Je ziet het silhouet en de reflectie van je eigen lichaam in de ochtendzon en je staat er bij stil.Je ziet resultaat… De geweldige shape waarin je bent.. Je bent tevreden, voldaan.Langzaam neemt het energierijke gevoel van kracht, voldoening en zekerheid over.

Je voelt je fucking lekker

Het gevoel dat je huizen kan verplaatsen, geen sprong te hoog is en niemand in staat is jou vandaag te stoppen.


Beeld je in wat dit gevoel met jouw dag kan doen als je met deze zekerheid over straat kan lopen. Zouden je dagen er niet anders uit zien?
Maar hoe behaal je zulke resultaten?

Klik op de rode knop voor het gratis e-book ‘Gegarandeerd groeien’. 3 x raden waar dit boek over gaat. Maar lees eerst even verder!


Resultaten behaal je door consistentie, discipline en kennis te combineren in een snoeiharde aanpak die zich reflecteert in behaalde doelen.


Zo…Laat die even bezinken.Mooier dan dat kan ik het helaas niet maken. Als jij nu direct weet waar je alle antwoorden op je vragen kan vinden laat mij je dan zeker niet langer op houden, klik deze pagina weg en start met het realiseren van je droomfysiek! Maar…
Weet jij dit niet? Heb je niet het idee heb dat dat ene zinnetje imput heeft gehad op de weg die je nu al een tijdje bewandelt? Blijf dan nog heel even even hangen en misschien, heel misschien vind je hier onder in de tips die wij uit de praktijk, wetenschap en onze expertise verzamelt hebben jouw sleutel tot succes.
LET OP!
Deze pagina is niet bedoeld voor de volgende mensen:

– Mensen op zoek naar de quick fix

– Mensen die hun tekortkomingen altijd afschuiven op iets anders dan zichzelf

- Mensen die soort van een beetje misschien wat slechte dingen willen laten als dat hun resultaat helpt
Ben jij een van deze mensen?
Ook dan stel ik voor dat je deze pagina nu weg klikt want de informatie die ik zo ga delen met je zou nog weleens kunnen zorgen dat je geforceerd moet kijken naar jezelf en dat je wel slechte dingen gaat loslaten en dat je WEL RESULTAAT BEHAALT.
Aan het einde van deze pagina hebben wij voor de volhouders nog een cadeautje helemaal GRATIS (blijft een leuk woord he?).

Lees je deze zin?Mooi, ik heb je niet afgeschrikt en je bent hier dus echt om wat te leren en je te onderscheiden van de sociale druk die ons langzaam maar zeker in trage, overvoedde en klagende schapen verandert.‘’man is the apex of the only world we can ever know’’
Dit was een uitspraak van Swami Vivekananda een Chief disciple of the 19th century indian mystic Ramakrishna. Zegt dit je niks?Geweldig! Ons ook niet.De definitie van Apex is de top of het hoogste deel van iets en reflecteert zich in het dierenrijk tot de top van de voedselketen oftewel de belangrijkste rol in een ecosysteem. Aangezien er geen levend wezen op aarde is dat meer invloed heeft op zijn omgeving zijn wij de ultieme apex. Net als onze grote vriend Swami benoemde.Alleen een beetje jammer dat wij als DE apex vaak niet tevreden zijn over ons zelf, niet fit zijn of niet alle mogelijkheden benutten die het menselijk lichaam te bieden heeft. Daarom gaan wij jou zo duidelijke en direct toe te passen tips geven waarvoor je normaal zeker wat euro’s uit je zak moet trekken.Misschien denk je ‘’oke ik ben nu al best wat tijd aan het besteden op deze pagina en ze gaan me zeker wat aansmeren straks’’.


Tsss.. hoe durf je?

Wacht nog even met wegrennen.


Nee ik vind het meer dan logisch dat je zo denkt omdat er gewoon te veel mensen zijn die gemakkelijk jouw zuurverdiende euro’s uit handen willen nemen.Dus precies om deze rede vertel ik eerst wat wij doen voor ons brood op de plank zodat jij je daar niet meer druk over hoeft te maken en echt luistert naar wat ik je wil vertellen!


Ik hoor het je bijna denken….


Dusss als ze me niks willen verkopen, wat willen ze dan van me?Ik zal het je verklappen.Helemaal niks! Ik zie het zo:


Of ik haal je nu over om ons in de gaten te houden en ons te volgen zodat je het komende jaar waardevolle dingen leert die je meteen kan toepassen zodat je diezelfde dag nog gerichter kan trainen voor resultaat.Of een of andere pipo die alleen maar in staat is tegen je te schreeuwen en alleen zijn eigen heftige resultaten op de voorgrond gooit verstrekt zijn op lucht gebaseerde informatie en geniet van jou zuurverdiende euro’s.


Juist.. snap je waarom ik dit nu schrijf?

 Ben je al overtuigd? Klik dan op de rode knop voor het gratis e-book ‘Gegarandeerd groeien’ en dan weet ik zeker dat je daar geen spijt van zult krijgen. Zo niet blijf dan even hangen want het interessante stukje komt er nu aan!

Team Apex

?Wie wij zijn vind je hier?Diensten

?En wat wij aanbieden vind je hier?

En het kleine stukje kennis wat wij vandaag aan jullie willen meegeven, zodat jullie inzien dat er nog zo veel gruwelijke technieken en manieren zijn om die resultaten sneller en beter in de wacht te slepen, staat hier onder.


We gaan ons eerst richten op de volgende veel voorkomende problemen:1. Hoe kan ik door blijven groeien

2. Hoe behaal en houd ik mijn streefgewicht vast

3. Hoe creëer in een fysiek waarbij iedereen staat te kwijlen.
Voor dat ik je de les ga lezen en de mogelijke sleutels tot succes geef wil ik wel eerst duidelijk maken wie we zijn en waar we vandaan komen en dat wij niet je buurjongetje zijn die net 2 weken bankdrukt en zijn weerzinwekkende training voor zijn geweldige gains met je deelt.Mijn naam is Kevin en die goldenboy met zijn zwartenpiete gloed is Jeroen. Beide opgegroeid in volendam en na 20 jaar heb ik het dorp verlaten om de wereld buiten vis, zingen, kermis en de dijk de ontdekken. In +/- 20 jaar hebben wij natuurlijk niet stil gezeten…In zijn jeugd turnde jeroen op hoog niveau en blablabla grappig verhaal Uiteindelijk eindigde hij ook in de sport na zijn….. opleiding.

Ik zelf stortte mij langzaam in de sport na veel verschillende sporten uitgeoefend te hebben en te eindigen in een opleiding fysiotherapie. Hier haal ik dan ook mijn medische kennis en soms gebruikte moeilijke woorden zoals spondylolisthesis of corpus adiposum infrapattelare vandaan.
Zorgt er in ieder geval voor dat je een stuk slimmer klinkt.
Samen hebben wij een flinke stapel certificaten in de kast liggen.Ik zie het zelf alleen op de volgende manier, je kan nog zo veel papier verzamelen maar als je wat je weet niet kan vertalen in iets waar je mensen oprecht mee kan helpen dan is dit net zoveel waard als een gebruikte zakdoek. Een vrij dure gebruikte zakdoek.
Deze bundel van medische en fitness kennis zorgt voor een krachtige mix, een visie en een gevoel die wij vanaf nu #apexstateofmind noemen. 

Het gevoel, de kennis en de uitstraling dat je weet waar je mee bezig bent, je staat voor wie je bent en rechtmatig behoort tot de top. 

Spreekt dit aan tot jou dan ga je onze content zeker leuk vinden.Dusssss nu without further ado


Het eerste stukje waardevolle informatie wat je van ons zal ontvangen om jouw pad te beïnvloeden, jou sleur te doorbreken en die verdiende resultaten te pakken.Nogmaals ben jij niet in staat moeite te doen voor het behalen van bovengemiddelde resultaten dan was je waarschijnlijk al niet zo ver gekomen in mijn bovenstaande verhaal. Dus tevens als beloning voor jou aandacht en nu ik weet dat je een prioriteit kan maken voor waardevolle informatie ga ik jou nu wat geheimpjes verklappen.De Nummer 1 fout op stipt die mensen maken bij het proberen te behalen van je droomfysiek is dat ze op zoek zijn naar de quick fix.Er bestaat geen shortcut, er bestaat geen magische pil en nee je gaat geen 2kg afvallen of aankomen in 1 week zonder spiermassa in te leveren of vet aan te komen (lees deze in nog eens).

Als deze methode er was en 100% effectief was zonder enige nadelige gevolgen dan deed iedereen dit al toch ?Het komt er allemaal op neer hoeveel geluk je wilt inleveren om de vorm van geluk te behalen die gekoppeld is aan jou doel. Des de stricter jij bent in je voeding, training en gedrag des de beter het eindresultaat is.


Geniet jij liever van andere dingen in het leven dan is dat ook prima maar vergelijk jezelf dan niet met iemand die zich de afgelopen 16 weken heeft lopen uithongeren om die ene dag ontzettend goed er uit te zien.Het is daarom altijd belangrijk een realistisch doel te koppelen aan jezelf als persoon en niet de standaarden van iemand anders. Als jou doel zich richt op uiterlijk dan moet de onderstaande term je bekend zijn anders kan je net zo goed stoppen!>>Energiebalans<<Ken je deze term? Ben jij hier al mee bezig? Ben jij al bezig met meten? Top dan kun je het volgende stukje skippen en direct naar de foto gaan van mij en Dennis James..
Je weet wel die kale gozer wiens armen groter zijn dan mijn bovenbenen…… bij elkaar.Energiebalans is niks meer of minder dan de calorieën die je nuttig versus de calorieën die je per dag verbrandt. Hier heb je 2 vormen vanEen negatieve energiebalans houd in dat je niet genoeg hebt gegeten om je lichaamsgewicht te onderhouden en dus afvalt.
Een positieve energiebalans houd in dat je meer hebt gegeten dan je lichaam nodig heeft en dus aankomt. Dus waarom is dit belangrijk ?Hoe kan je verwachten spier aan te komen of vet af te vallen als je geen idee hebt wat je lichaam nodig heeft of wat je binnen krijgt?

 De kans dat je je energiebalans goed gokt is ongeveer net zo groot als de kans dat je deze week de loterij wint.

The ods are not so much in your favour.
Dus hoe bereken je nou die energiebalans?


Er zijn meerdere mogelijkheden. Je kunt een schatting laten maken op de calorieën calculator op onze website (check link hieronder). Of je kunt ons benaderen om samen een nog accuratere schatting te maken.

En zelfs als je die 2 opties niet benut kan je alsnog direct starten.Calorieen calculatorHoe?Nou gewoon door te beginnen met meten. Ik zal niet de eerste zijn die je dit verteld maar meten is weten.

Tuurlijk heeft de spiegel waarde en is hoe iets oogt zeer belangrijk maar vaak wordt er niet objectief genoeg gekeken naar jezelf waardoor je je de ene dag onterecht slechter kan voelen en de andere dag zelfs misschien onterecht beter kan voelen.Hoe meet ik mijzelf? 

Nog een vraag, en natuurlijk weer een antwoordt.Meten kan al zo simpel zijn als puur de weegschaal te bekijken of een foto te maken.

Daarnaast kun je omtrekmetingen, huidplooimetingen en bio impedantiemetingen (elektrische weegschaal) gebruiken. Dit kun je doen om vetpercentage, spiermassa en progressie in kaart te brengen.

Je kijkt naar de volgende aspecten:


In een negatieve energiebalans richt je je op behoud van spiermassa, een afname van het vetpercentage en het langzaam afbouwen van gewicht zodat je niet teveel spier inlevert.In een positieve energiebalans richt je je op de opbouw van spiermassa en het beperken van de toename in vet door rustig te bouwen en je niet het overgrote deel vet aankomt.Dit is de basis van alle gewichtstoename en verlies.

De volgende stap is het kijken naar Macro’s (eiwitten vetten en koolhydraten), vocht en micronutriënten zoals vitamines en mineralen. Maar het groeien van spier is natuurlijk niet ALLEEN juist eten.Wat is het dat ervoor zorgt dat jij niet alleen vet aankomt maar een grote mate van spier!Allereerst ga ik je een geheimpje verklappen.

JE LICHAAM WIL HELEMAAL NIET GROEIEN.

Training, voeding, supplementen, slaap noem het maar op. Al deze aspecten doe jij met 1 rede.

Je probeert je lichaam te overtuigen dat jij instaat bent de spiermassa die je gaat winnen ook daadwerkelijk te onderhouden voor langere tijd.Je lichaam is niet gek en het dragen van grote hoeveelheden spiermassa is alles behalve functioneel en daarom vecht jou lichaam terug tegen groei. Dus wat kan je doen om fuck you te zeggen tegen je lichaam en hem geen enkel excuusje te geven om niet te groeien?Dat zou je wel willen weten he?Ik bedoel wie zou dat nou niet willen weten?Gelukkig weten we al een heleboel over wat er nodig is om spiermassa op te doen en je lichaam te overtuigen te groeien. Ik zal niet langer wachtten en dit direct met je delen! 

Mocht je na de onderstaande tips nog meer willen leren en op de hoogte blijven van de nieuwste onderzoeken en technieken gericht op het realiseren van een betere fysiek klik dan op de rode knop voor het gratis e-book ‘Gegarandeerd groeien’ en geniet van gratis informatie waar je bij een ander zeker voor betaald.
En dan nu de de top 3 redenen waarom een spier groeit (Bullshit proof) !1. Mechanische spanning

Voor jaren wordt er door personal trainers gefocust op 3 factoren voor spiergroei. Mechanische spanning(mate van kracht geleverd door de spier), metabole stress(verzamelen van afvalstoffen binnen een spiercel door uitputting) en spierschade (scheuring van spiervezels door zware belasting). Maar wanneer je echt diep in de wetenschappelijke onderzoeken duikt zie je eigenlijk dat alleen mechanische spanning onderbouwt meerwaarde heeft. Er is geen link gekoppeld aan metabole stress of spierschade en spiergroei. De vraag is dan ook of de insteek die de meeste trainers kiezen het meeste resultaat oplevert.


2. Een positieve energie

Zoals ik al eerder noemde op deze pagina moet je in een anabole fase verkeren wil je kunnen groeien. Nee, dit betekent niet dat je moet starten met je 1e kuurtje (alhoewel dat zeker zou werken maar niet aan te raden is). Door te eten boven je energiebalans kom je in een opbouw fase (anabole) in plaats van afbraakfase (katabole). Dit zorgt ervoor dat je instaat bent om te kunnen bouwen en dus groeien!


3. 
Rust

Wat nog veel mensen niet begrijpen is dat het niet de keiharde training is die ervoor zorgt dat je groeit maar juist de periode daarna. Herstel = groei, training = stress/afbraak. Jouw rust is daarom nog vele male belangrijker dan jouw training. Slaap speelt hier een ontzettend grote rol in en wordt zeer onderschat. Ik kan hier nog 20 minuten over praten maar de vraag is of je wakker blijft gezien het merendeel van de mensen rondwandelt met een slaap te kort.


Naast deze aspecten zijn er nog veel meer specifieke fundamenten die je in je training dient toe te passen om het gewenste effect te behalen. Voor ieder doel is dit natuurlijk anders.

Wil je weten wat je moet doen voor jouw doel?


Geen probleem!Stuur ons even een mailtje met je doelen dan verstrekken wij de basistips voor je zodat je er meteen mee aan de slag kan!Wat wil je nog meer?Ik weet nog wel iets …
Als je vandaag al wat hebt geleerd van me dan wordt het hierna helemaal en feest want dit was nog maar het tipje van de ijsberg. Ben jij klaar voor een ongekende mate van kennis? 

Ja ?
Laat je email dan bij ons achter en ontvang van ons de meest accurate, up to date en leuke informatie, tips en weetjes over jou weg naar de top. Als je hier onder je email invult dan maken wij nu ter plekken de belofte aan jou dat je nooit verveelt wanneer je een email van ons zal lezen. Mocht dat wel zo zijn?Dan kun je ons direct verwijderen. Dus wat houd je nu nog tegen?

Ik tik nu zachtjes aan de 2200 worden aan dus ik zal dit bericht rustig gaan afsluiten.
Ik hoop dat ik jullie heb weten te motiveren te denken op APEX niveau en ik spreek jullie vast snel weer !

Wij zijn hier voor om jouw resultaten in de spotlight te zetten niet die van ons.
Pak die resultaten en Join the apex!


Klik op de rode knop voor het gratis e-book ‘Gegarandeerd groeien’ voor het te laat is !
!

PS

Heb je het best zittende fitness t-shirt al gezien in onze webshop? Gemaakt van bamboo. Ik weet dat het mooi klinkt en als een verkooppraatje maar dit shirt draag je naar je bruiloft ook. Deze trek je niet meer uit.

PPS

Ik heb nog een leuk kleinigheidje voor je als je je inschrijft op de maillijst. Come and see 

PPPS

Als ik het vergeten ben te zeggen, klik op de rode knop (gratis training tips) ?