Van maat 46 naar maat 38

Toen ik mijn avontuur begon bij Apex Online Coaching wist ik gelijk dat goed zat. Ik kreeg een hele professionele mail doorgestuurd met daarin alles was ik nodig had om te beginnen met mijn avontuur. Een trainingsschema die ik in mijn eigen sportschool kon uitvoeren met hele leuke en gevarieerde oefeningen. Ik begon te merken dat ik steeds sterker werd en de kilo’s vlogen eraf!!

Het voedingsschema was ook prima te doen. Ik kreeg variatie uit verschillende producten waardoor het voor mij heel makkelijk vol te houden was. Ik begon bij mijn coach met het gewicht van 85,1 en weeg nu 64,7!! Ik besefte pas hoeveel kilo ik eigenlijk de hele tijd aan het meeslepen was toen ik een kettlebell van 20 kg uit het rek pakte. Ongelofelijk dat ik het ooit zo ver heb laten komen. Ik ben van kledingmaat 46 naar maat 38 gegaan. Op dat soort momenten als je in de winkel bent en je kunt een kleinere maat broek passen omdat je huidige maat te groot is, dat gevoel is het beste gevoel ooit!

Gewicht -20,4 kg
Navel omtrek -21,8 cm
Bil omtrek -19,2 cm

Nu ben ik bijna 10 maanden bezig. Ik voel me beter dan ooit. Vol met energie. En krijg steeds meer zin om te sporten!! Ik wil jullie hartstikke bedanken voor alles wat jullie voor me hebben gedaan. Echt super blij!!

Is dit ook wat voor jou?