Investeer In Jouw Gezondheid

    vrouwen

         afvallen

Maximale potentie én streven naar jouw top, dat is Apex! 

vrouwen AFvallen

Vaak vinden vrouwen afvallen heel moeilijk en wil het maar niet lukken!

Bij Apex hebben wij een pakket speciaal ontwikkeld voor vrouwen en gaan wij samen aan de slag om jouw persoonlijke doelen te bereiken! 

Bij Apex begrijpen wij dat ieder leven uniek, druk en onregelmatig kan zijn. Afvallen kan hierdoor op een tweede plaats komen. Bij Apex bieden wij een gepersonaliseerd programma om vrouwen te helpen afvallen en  jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Heb je als doel het verliezen van gewicht, heb je je voorgenomen strakker in je vel te willen zitten of ben jij er klaar voor om helemaal ‘summer proof’ te worden dit jaar?  Bij Apex geven wij jou de mogelijkheid en opties om je doelen te verwezenlijken. 

 

Kies uit een gepersonaliseerd voedingsschema, online en/of personal training of buddy challenge en ga de uitdaging aan die bij jou past! 

Online coaching

Wil jij online begeleid worden d.m.v. persoonlijke aandacht via de Apex-app, Whatsapp, mail en/of Skype of consulten in Volendam. Alles is mogelijk. Nu vanaf € 9,95 per week.

Personal training

Ben jij op zoek naar 1-op-1 begeleiding of train jij liever samen met anderen in een small group training. Dit kan al vanaf € 17,50 per week.

Kennismakingsgesprek

Wil jij graag eerst een gratis kennismakingsgesprek inplannen om zo jouw wensen en doelen in kaart te brengen. Plan nu gelijk een afspraak op de tijd dat jij kan.

Wat bieden wij

Vrouwenpakket

\

Volledig gericht op vrouwen afvallen

\

Persoonlijke aandacht

\

Resultaat garantie

\

Online Coaching

\

Personal training

\

Voedingsadviezen

doe mee

Geen lid maar toch besloten content in de mail?
Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief en ontvang deze maand
gratis het E-book ‘Gegarandeerd groeien’.

of