Investeer In Jouw Gezondheid

passie voor power

jeroen schilder

dit ben ik

Ik ben Apex Online Coaching begonnen omdat ik het geweldig vind om mensen te helpen gezonder te leven. Ze krijgen daar zoveel vreugde voor terug. Denk maar aan een vader die weer met zijn kind kan spelen omdat hij is afgevallen door sporten. Dat is toch fantastisch!

Mijn naam is Jeroen Schilder, 27 jaar oud, geboren en getogen in Volendam. Van kleins af aan ben ik bezig met verschillende soorten sport. Sinds ik me kan herinneren gaat er in mijn leven geen dag voorbij zonder sport. Tot mijn 10e heb ik elke sport denkbaar beoefend, tot ik kennis maakte met turnen, dat uiteindelijk mijn passie werd en op mijn 14e resulteerde in een gouden medaille op het Nederlands kampioenschap turnen.

 

Na de middelbare school ben ik gestart aan het CIOS in Haarlem. Daar heb ik na 4 jaar mijn diploma Sport- en bewegingscoördinator/Trainer/Coach niveau 4 behaald. In die 4 jaar heb ik tevens mijn Gymnastiek en Turntrainer level 1, loop- en conditietrainer en fitnessinstructeur/personaltrainer diploma behaald. Daarnaast heb ik nog de cursus kinesiotape en sportmassage binnen het CIOS gedaan. Tijdens mijn opleiding ben ik begonnen als personal trainer in Volendam en na het behalen van mijn diploma ben ik dit blijven doen.

In mijn laatste schooljaar heb ik een stage gevolgd bij Radmilo Soda (bekend van het tv-programma Obese), na de stage ben ik hier nog 2 jaar lang parttime als personal trainer blijven werken. Naast mijn werk als personal trainer ben ik nog altijd op zoek naar interessante cursussen om mijn kennis van het vak uit te breiden. Zo heb ik de cursus The Gladiator Workouts van TrainTheTrainers afgerond. Ook ben ik een gecertificeerd kettlebell- en bootcamp instructeur en heb ik de 3 modules van MyLogenics (Release, Activation en Rehab van Overload Worldwide) behaald.

 

mijn visie over fitness

Het mooie van fitness is, dat je je klanten niet alleen een fitter lichaam bezorgt, maar dat je hun hele mindset ziet veranderen naar mate er resultaten worden behaald. Het is mooi om te zien hoe een cliënt binnenkomt en bij nul moet beginnen, om vervolgens aan de hand van mijn kennis en begeleiding steeds dichter bij zijn/haar doel weet te komen. Het kan om kleine dingen gaan, zoals het verbeteren van iemands conditie, of om een veel groter doel. Zo kwam mijn besef dat ik personal trainer wilde worden op stage van het eerste jaar van de middelbare school.

Ik volgde een knuffelstage bij een personal trainer/sportschool eigenaar en turncoach van onder andere Jeffrey Wammes (wereldkampioen turnen). Tijdens deze stage werd een cliënt van hem met een dwarslaesie behandeld(Mark de Hond), hij was verlamd vanaf zijn navel na een auto ongeluk. Het doel was om hem weer op de been te krijgen. Het leek een onmogelijke opgave, maar ik was erbij dat deze persoon zijn eerste stappen weer kon zetten, dit was voor ons op dat moment een zeer emotioneel moment. Het liet mij inzien dat alles mogelijk is als je maar voldoende wilskracht en motivatie hebt.  Vanaf die dag wist ik zeker dat dit hetgeen was wat ik ook wilde. Zoveel mogelijk mensen helpen naar en gezond en fit lichaam.

Mijn levensmotto is dan ook : “Als je iets écht wilt, lukt het!”

 

persoonlijke doelen & ontwikkeling

Dagelijks ben ik bezig met de uitbreiding van mijn kennis. Aan de hand van het lezen van wetenschappelijk onderbouwde artikelen aangaande fitness en sport blijf ik me steeds verder ontwikkelen in de fitnessbranche. Daarnaast probeer ik me zoveel mogelijk bij te scholen door middel van cursussen, seminars en webinars.

 

Een deel van mijn persoonlijke ontwikkeling is het terugkeren naar het meedoen met bodybuilding wedstrijden. Na het winnen van de SAP cup in december 2017 in de Mens Athletic Physique klasse, weet ik dat ik het kan.  Daarnaast is het mijn passie om zoveel mogelijk mensen te mogen helpen naar een gezond en fit lichaam. Dit wil ik voor het einde van dit jaar realiseren samen met 50 coaches/therapeuten door heel Nederland middels de Apex Software App, om ervoor te zorgen dat wij met z’n alle 2500 mensen kunnen begeleiden naar de beste versie van zichzelf.

 

Hoe mooi zou het zijn wij het verschil kunnen maken in de Nederlandse fitnessmarkt samen met Apex Online Coaching.

 

Momenteel zijn wij hard aan het groeien met Team Apex om onze software als hét platform op het gebied van fitness en gezondheid in de Nederlandse markt te zetten. Ik geloof dat dit dé oplossing zal zijn voor menig personal trainers, sportschool eigenaren en therapeuten om zo meer tijd te kunnen bezig zijn met de dingen die écht belangrijk zijn, namelijk de persoonlijke aandacht aan de klant zelf. Al het andere wordt door middel van de Apex app uitbesteed zodat het bijna geen tijd meer kost als coach om hun klanten op een zo goed mogelijke manier te kunnen begeleiden.

Verder ben ik trotse vader van mijn zoon Sam en spendeer ik hier graag tijd aan samen met mijn vriendin Samantha. Dit geeft mij veel rust om vervolgens weer maximaal te kunnen presteren op de werkvloer.

 

Wat bieden wij

maak je keuze

\

Small Group Training

\

Online Coaching

\

Voedingsschema

CEO Apex online coaching

doe mee

Geen lid maar toch besloten content in de mail?
Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief en ontvang deze maand
gratis het E-book ‘Gegarandeerd groeien’.