Cliëntenupdate Jan Tol

Na 10 weken heeft Jan Tol een geweldige verandering ondergaan. Hij is maarliefst 10.1 kg afgevallen. Voordat jan bij ons kwam was hij al op hoog niveau aan het sporten en fietste hij maarliefst 2x per week. In de winter schaatste hij nog 1-2x per week. Hij kwam bij ons om wat aan zijn gewicht te doen en daarbij zijn lichaam sterker te maken om blessures te voorkomen.

Gewicht: 97.4 – 87.3
Vetpercentage: 22.6 – 17.1
Spiermassa: 35.8 – 38.7

” Ik ben nu 10 weken aan het trainen met een personal trainer. De resultaten zijn verbluffend, bijna 11 kilo afgevallen en een ijzer sterke body, geen rugpijn meer bij het schaatsen en het fietsen gaat beter. Ik voel me meer dan fit! Dit is op sportief gebied mijn beste keuze geweest van het afgelopen jaar.
Ik ben de trainers van Apex online coaching zeer dankbaar!