Je hebt het vast weleens gehoord ‘’ Voeding is 80%, training is 20%’’ of ‘’Buikspieren maak je in de keuken’’, tot nu toe hebben wij nog niet de ingrediënten gevonden om buikspieren te maken maar gelukkig weten wij PRECIES wat jij wel nodig hebt.

VYTA:

Zo krijg je zichtbare buikspieren

  1. Zichtbare buikspieren ontstaan wanneer jouw vetpercentage laag genoeg is. Simpel toch?
  2. Jouw vetpercentage zakt wanneer je minder calorieën binnen krijgt dan je nodig hebt om op gewicht te blijven. Duidelijk!
  3. Ga je te snel omlaag dan lever je wat meer spiermassa in en dat willen we natuurlijk niet. Dus niet te snel!

Wat betekent dit:
Je wilt dus niet te snel zakken in gewicht en over langere tijd zo veel mogelijk spiermassa behouden terwijl je langzaam in vetpercentage zakt. Daarom is het slim een voedingsschema te hebben dat je langer dan 4 dagen kan volhouden.

Het beste voedingsschema ter wereld is niks waard als je het niet kan volgen!
Iemand die 3 dagen het beste schema ter wereld volgt heeft veel minder resultaat dan iemand die 5 weken het schema volgt dat perfect voor diegene en zijn leven werkt! En wie kan dat beter bepalen dan jijzelf. Daarom introduceert Apex: de VYTAL app. VYTAL is een nieuw voedingsplatform wat jou helpt met afvallen, aankomen en een gezonder eetpatroon. Jouw coach kan binnen enkele minuten een volledig persoonlijk voedingsschema opstellen vanuit de coachomgeving, voor jou weergegeven in een mooie en handige app.
Jouw voedingsschema wordt samengesteld uit 800+ recepten en daarbij kan je coach o.a. rekening houden met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren, gewenste variatie en maximale bereidingstijd. Calorieën tellen of zelf bedenken wat je moet eten, is niet meer nodig!
Jij kan daarnaast altijd 10 dagen vooruitkijken, maaltijden wijzigen of zelf samenstellen en eenvoudig boodschappen doen met het handige in-app boodschappenlijstje, of direct laten thuisbezorgen. Een hoop mogelijkheden dus!

Ons doel is om jou zo veel mogelijk te leren en in de Apex academy geven wij jou al de nodige kennis en tools om zelf aan de slag te gaan met je voeding en nooit meer voorgefabriceerde voedingsschema’s of dure diëtiste nodig te hebben.