Voedingsschema’s

Je hebt het vast weleens gehoord ‘’ Voeding is 80%, training is 20%’’ of ‘’Buikspieren maak je in de keuken’’, tot nu toe hebben wij nog niet de ingrediënten gevonden om buikspieren te maken maar gelukkig weten wij PRECIES wat jij wel nodig hebt.

Zo krijg je zichtbare buikspieren

  1. Zichtbare buikspieren ontstaan wanneer jouw vetpercentage laag genoeg is. Simpel toch?
  2. Jouw vetpercentage zakt wanneer je minder calorieën binnen krijgt dan je nodig hebt om op gewicht te blijven. Duidelijk!
  3. Ga je te snel omlaag dan lever je wat meer spiermassa in en dat willen we natuurlijk niet. Dus niet te snel!

Wat betekent dit:
Je wilt dus niet te snel zakken in gewicht en over langere tijd zo veel mogelijk spiermassa behouden terwijl je langzaam in vetpercentage zakt. Daarom is het slim een voedingsschema te hebben dat je langer dan 4 dagen kan volhouden.

Het beste voedingsschema ter wereld is niks waard als je het niet kan volgen!
Iemand die 3 dagen het beste schema ter wereld volgt heeft veel minder resultaat dan iemand die 5 weken het schema volgt dat perfect voor diegene en zijn leven werkt!

Ons doel is om jou zo veel mogelijk te leren en in de Apex academy geven wij jou al de nodige kennis en tools om zelf aan de slag te gaan met je voeding en nooit meer voorgefabriceerde voedingsschema’s of dure diëtiste nodig te hebben.

Natuurlijk willen wij jou alleen het allerbeste bieden en jou zo veel mogelijk helpen. Besluit je dat je toch liever een voedingsschema wil dan bieden wij zeker de optie.  Iedereen is anders en niet elke dag is hetzelfde. Daarom maken wij jouw persoonlijke 3-daagse voedingsplan gericht op jouw specifieke doel. Het sleutelwoord van onze aanpak is Duurzaamheid.

Wat krijg je in dit voedingsplan?
– Een gewoonteadvies
– Uitleg over uiteten
– Uitleg over my fitness pal
– Uitleg over resultaat behalen in combinatie met alcohol
– Uitleg over de energiebalans
– Het  E-book ” Voeding 101” (maakt diëtiste overbodig!)

Kortom er is niets wat je niet krijgt om jouw resultaat zo snel mogelijk realiteit te maken.

Onthoudt:
DINGEN ETEN DIE JE NIET LUST IS ONZIN EN AL DE ONDERSTAANDE KLANTEN GENOTEN VAN HUN ETEN TIJDENS HET BEHALEN VAN HUN RESULTAAT!

Voedingsschema (3-dagen)

40.0050.00

Een op maat gemaakt voedingsschema is de meest efficiënte manier om jouw doelen te behalen.

Dit komt door de vooraf berekende caloriebalans en de verdeling tussen eiwitten, vetten en koolhydraten.

Je ontvangt een voedingsplan voor 3 dagen (werk/rust/trainingsdag) waarin rekening wordt gehouden met allergieën en intoleranties. In het plan vind je een uitleg over de energiebalans, omgaan met feestjes en drank, calorieën tracken en een uitgebreid gewoonteadvies gericht op jouw leven.

Het sleutelwoord hier is duurzaam en door een voedingsplan te maken gericht op jouw leven zal je op de lange termijn veel meer resultaat behalen.
Ontvang alleen deze maand het E-book ‘Waarde voor je geld’ gratis!

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een voedingsschema op maat? En wil je nooit meer hoeven nadenken over wat je moet eten?

Maak je leven makkelijker en kies niet voor een dieet maar voor een manier die werkt.

Wij berekenen je calorieën aan de hand van jouw verbruik en zetten deze cijfers om in daadwerkelijke maaltijden. ook wordt hierbij rekening gehouden met allergieën en intoleranties

Daarnaast geven we je ook praktische tips mee over hoe je dit schema zelf aan kunt vullen. Je hoeft dus niet elke dag hetzelfde te eten. Je kunt lekker variëren terwijl je leert je gewoontes langzaam aan te passen.

Naast informatie over voeding krijg je deze maand ook het E-book ‘Gegarandeert groeien’ gratis. Hierin lees je meer over welke trainingsvormen er zijn en wat je kan doen om deze doelen na te streven.

Extra informatie

3-daags voedingsschema

€40,-, €50,-