The Buddy Challenge

Apex Online Coaching presenteert :
The Buddy Challenge

 • Ben jij klaar voor de eerste buddy challenge van 2021? Check deze pagina voor alle informatie en meld je aan!  

Ben jij klaar voor de eerste buddy challenge van 2021? Check deze pagina voor alle informatie en meld je aan!  

Samen met je buddy de komende 8 weken strijden met en tegen elkaar? Dat kan! Lees hier hoe de Buddy Challenge jouw trainingen naar een nieuw niveau kan tillen.

Door een interactieve strijd haal je niet alleen het beste uit jezelf, maar ook je tegenstanders! Het doel: jouw persoonlijke beste resultaat bereiken na 8 weken. Omdat ieders (beste) resultaat persoonlijk is, zal er voor- en achteraf worden gemeten aan de hand van een volledige InBody Scan(die 100% nauwkeurig alles kan meten), centimeter omtrek metingen van het gehele lichaam, vetpercentage metingen, gewicht metingen en progressie foto’s.

Onzeker of je doorzettingsvermogen goed genoeg is of ben je bang dat je onvoldoende kennis in huis hebt om echte resultaten te boeken? De Apex Buddy Challenge got you covered. Bij deelname krijg je namelijk exclusieve toegang tot de Apex Facebook Group, om al je vragen, problemen én oplossingen te nemen. Gepersonaliseerde trainings- en voedingsschema’s staan klaar om jou te begeleiden. Samen met wekelijkse check-ins en consult halen we de maximale resultaten voor jezelf én je buddy!

Samen werken, samen resultaat!

Samen met je buddy ga jij de komende 8 weken de strijd aan. Niet alleen voor jezelf en je maatje, maar ook tegen de andere deelnemers! Door een interactieve strijd moedig je niet alleen jezelf, maar ook anderen aan om het beste uit jezelf te halen! Het doel: Het beste resultaat bereiken na 8 weken. Omdat dit voor iedereen anders is, zal er worden gemeten aan de hand van centimeters, vetpercentage, gewicht en progressie foto’s.

Inschrijven is mogelijk tot en met 22 mei 2021.

START / EIND DATA

Hier vind je de data voor de Buddy Challenge

Per heden is de inschrijving geopend! Klik op een van de links om je in te schrijven of neem direct contact op.

De startdatum van de Apex Buddy Challenge is 23 mei 2021. Na 8 weken zal de Buddy Challenge op 18 juli 2021 eindigen. 

KOSTEN/ RESULTATEN

Hier vind je de kosten en prijzen voor de Buddy Challenge

Schrijf je je in vóór 17 mei 2021? Dan geldt de Early Bird prijs van €150,00 p.p. Schrijf je je op of na 17 mei 2021 in? Dan geldt de normale prijs van €199,00 p.p.

Een Buddy Challenge is niet compleet zonder prijzen! Bij deelname maak je kans op gratis personal trainingen, trainings- en voedingsschema’s, levenslange toegang tot de Apex App en meer!

Om je alvast in de stemming te brengen, zijn hier een aantal succesverhalen.

The Buddy Challenge Johan
The Buddy Challenge Diana
The Buddy Challenge Suzanne
 Nico Schilder

De Buddy Challenge houdt het volgende in:

 • 8 weken Online Coaching waarin jij met je buddy de strijd aangaat voor jezelf, de eer, de roem en natuurlijk de hoofdprijs!
 • Overal ter wereld training met jouw Apex app. Dé app die progressie garandeert, waarbij jij nooit meer hoeft na te denken wat het juiste trainingsgewicht. Daarnaast geef ik aan de hand van jouw ingevulde kg’s en herhalingen een advies gewicht voor de eerstvolgende training waardoor het niet anders kan dan spiermassa opbouwen.
 • Een maandelijks aangepast trainingsschema gespecificeerd op jouw lichaam en doelen. Uiteraard is iedere oefening voorzien van uitleg van A tot Z, zodat jij in staat bent deze overal uit te voeren.
 • Een persoonlijk voedingsschema. Met keuze uit 800 recepten leef jij niet in restricties, maar heb je mogelijkheid om te kiezen uit de recepten die bij jouw energiebalans en macro’s passen waarbij je met 1 druk op de knop een maaltijd hebt geselecteerd a.d.h.v. jouw wensen.
 • Trainingsrichtlijnen aan de hand van een E-book om jou net even dat extra inzicht te geven. Want: meer kennis = meer motivatie = meer progressie.
 • Oneindig veel tips en tricks om jou te helpen je persoonlijke doel te bereiken door contact met de coaches.
 • Wekelijkse check-in via de mail: Bijsturen, wijzigen, motiveren.
 • Toegang tot de Facebook Community Group waarbij alle deelnemers elkaar motiveren, informatie delen en waar Jeroen antwoord geeft op al je vragen. 

Mocht je nou toch nog niet helemaal overtuigd zijn, dan zeg ik alleen nog dit: Je lichaam gaat het liefst zo lang mogelijk mee, laten we dan samen die knop in je brein omzetten die af en toe nog wel eens nee zegt, zodat jij zolang mogelijk van jezelf kunt genieten!

>> Aanmelden Buddy challenge <<

Max 30 personen!  VOL = VOL

Voor wie is The Buddy Challenge bedoeld?

 • Je wilt die laatste kilo’s nu echt wel eens verliezen. Die eeuwige strijd wil je nu echt eens afronden om daarna door te kunnen vlammen naar je volgende sportdoel.
 • Je gewicht begint, zeker na de feestdagen, langzaam maar zeker toch je leven op negatieve wijze te beïnvloeden. Het is hoogtijd om daar een stokje voor te steken!
 • Je summer killer body, meer uitleg heeft dit niet nodig, toch?
 • Persoonlijke voldoening als je jezelf in de spiegel ziet. Je hoeft geen Zeus, Atlas of Wonder Woman te zijn, jij wilt gewoon lekker in je vel zitten. Zowel fysiek als mentaal.

Wat zijn de vereisten om mee te kunnen doen?

 • Je kunt minimaal twee keer per week in een sportschool sporten.
 • Je hebt geen blessures die dusdanig verhinderen dat jij ongestoord en zonder pijn kunt sporten.
 • Je bent bereid om gedragsveranderingen in je leven aan te brengen. Deze veranderingen zullen zowel op voedings- als trainingsaspecten plaatsvinden.
 • Je leeftijd, geslacht, trainingsniveau of intensiteit zijn niet van belang! Iedereen krijgt een persoonlijk schema gemaakt voor jouw sportdoel. Je zou dus ook samen met je buddy in een andere sportschool kunnen trainen.

Wat kost het programma?

Laat ik deze vraag even anders formuleren..

Hoeveel heb je ervoor over om jezelf 24/7 simpelweg prettig te voelen in je lichaam? Wat heb je ervoor over om niet te hoeven twijfelen over de kleding die je aantrekt. Hoeveel tijd heb je het afgelopen jaar ‘verspild’ omdat je niet verder bent gekomen om je doelen te bereiken? Voor omgerekend €2,67 per dag word je begeleidt in alles wat er voor zorgt dat jij jouw doelen behaald. Na deze 8 weken zul jij in staat zijn je leven meer richting te geven op het gebied van goed en gezond eten. Hier zul je niet alleen profijt van hebben tijdens de Challenge, maar voor de rest van je leven!

Speciale aanbieding

Van €199

Nu voor €150

Wat krijg je voor deze €2,67 per dag?

 • 8 weken persoonlijke begeleiding door Apex Online Coaching .
 • Gebruik van de Apex app die progressie garandeert.
 • Bij elke oefening wordt een advies gewicht gegeven om zo 100 % te kunnen knallen.
 • Het kunnen reageren onder alle oefeningen in de app.
 • Een maandelijks aangepast trainingsschema indien nodig.
 • Een persoonlijk voedingsschema met keuze uit 800 recepten aangepast aan jouw macro’s
 • Trainingsrichtlijnen aan de hand van een E-book.
 • Wekelijkse check-in via de mail: Bijsturen, wijzigen, motiveren.
 • Toegang tot de Facebook Community Group waarbij alle deelnemers elkaar motiveren, informatie delen en waar Jeroen antwoord geeft op al je vragen.
 • Tussentijdse meting + presentatie in Volendam
 • Last but not least, jouw lichaamstransformatie waar je zelf van te kijken staat! En niet alleen jijzelf, maar ook je omgeving!

>> Aanmelden voor Buddy challenge!<<