Personal training

Personal training bij Apex Online Coaching betekent te allen tijde:

 • Gratis intake gesprek
 • Uitgebreid voedingsadvies
 • Interactieve trainingsschema’s (online bij te houden)
 • Gedrag en gewoonte coaching
 • Stress coaching
 • Slaap evaluatie
 • Lichaamscompositie meting (bio-impedantie & huidplooi)
 • Iedere 2 weken een tussenmeting
 • Opstellen van dagelijkse, korte termijn, lange termijn en hoofd doelen
 • Een uitgebreid e-book (voeding 101)
 • Voedingsschema op maat
 • Het delen van ontzettend veel kennis over voeding, training en lifestyle zodat jij als klant ook weet waarom wij iets aanraden

Voor sommige klinkt personal training nog als iets dat weggelegd is voor de elite of de filmsterren. Het beeld dat ontstaan is niet geheel juist. Een personal coach is iemand wiens functie het is om objectief te kijken naar jouw situatie om vervolgens alle beperkende factoren te verwijderen zodat je alleen maar kunt groeien. Binnen training betekent dit dat er naar het hele leven gekeken gaat worden. Van stress tot eten en van training tot slaap. Er zijn veel meer factoren belangrijk voor het behalen van jouw doelen dan je denkt en jouw coach zorgt ervoor dat jij op jouw niveau er alles aan doen om zo effectief mogelijk je doelen te behalen. Door middel van de juiste coaching motiveert en stimuleert jouw coach je tot je niks anders meer kan doen dan vooruitgaan.

Bij Apex Online Coaching hebben wij onszelf beloofd dat wij niet net zoals het merendeel van de trainers jou alleen een uur uitnodigen om je uit te putten en af te breken zodat jij je daarna voldaan kan voelen maar er geen sprake van vooruitgang is. Ons doel is presteren, groeien en daarnaast zoveel mogelijk kennis overdragen zodat je weet waarom er gekozen wordt voor welke oefeningen en vormen van training. Zo weet jij in de toekomst veel meer over waar je mee bezig bent en is er een veel grotere kans van slagen dat je jouw doelen bereikt.

Normaal gesproken is personal training 1 op 1. Maar wil je samen met jouw vriend/vriendin komen trainen om zo samen jullie doelen te behalen dan is dat geen probleem (wij nodigen jullie graag samen uit voor een intake gesprek). Het is dé manier om fit te worden en te blijven. Naast het aanbieden van de juiste oefenstof zijn motivatie en inspiratie belangrijke aspecten binnen de training. Wij zorgen ervoor dat jij binnen no time je droom doelen weet te behalen.
Mocht je last hebben van pijntjes of denk je dat personal training toch niet iets voor jou is omdat je last hebt van wat voor blessure dan ook. Dan hebben wij voor jou een gecertificeerde Mylogenics practitioner die de meeste spierklachten kan verhelpen.  En wil je getraind worden door de winnaar van de bodybuilding wedstrijd de SAP-cup in de klasse Mens Physique?

Doordat wij personal training aanbieden in een gezondheidscentrum, staan wij direct in contact met chiropractors, fysiotherapeuten, manueeltherapeuten, sportmasseurs en diëtisten. Hierdoor kunnen wij u de beste begeleiding bieden om zo uw uiteindelijke doel te behalen.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust hieronder door het contactformulier in te vullen.

[new_royalslider id=”10″]