Bedankt voor aanschaffen van het Apex Basis pakket.

(Je ontvangt jouw persoonlijke wachtwoord binnen enkele momenten in je mailbox)

Ten eerste wil ik je hartelijk bedanken dat je voor Apex online coaching hebt gekozen om een kijkje te nemen naar hét platform die progressie garandeert!

Met het Apex Basis pakket kan het niet anders dat dan je progressie boekt. Ik zal je dan ook meerdere keren per week dingen bijleren over verschillende onderwerpen rondom voeding, training, herstel, slaap en nog veel meer! Ik zal er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Na de intake ingevuld te hebben kan je starten met het bekijken van de introductievideo’s om het meeste te halen uit het systeem. Vervolgens kan je de volgende punten alvast invullen om zo gelijk te kunnen starten:

  1. Doelen pagina vullen ( zodat ik als coach precies kan zien wat jouw wensen zijn)
  2. Voeding pagina in te richten ( vul hierbij je eetgewoonte & “geschatte” trainingsdagen/intensiteit in) om zo jouw caloriebalans te bepalen
  3. Herstel pagina in te vullen om zo inzicht te krijgen over hoe jouw herstel is.

1 keer per week hebben we een check-in moment. Hierbij zal ik jou vragen stellen hoe het is gegaan en eventuele blokkades op te lossen zodat we in de nieuwe week weer alle zeilen kunnen bijzetten om te kunnen vlammen.

Ik wens je heel veel succes en mochten er vragen zijn dan kan je 3 dagen per week (maandag, woensdag, vrijdag) stellen via jeroen@apexonlinecoaching.nl

Wil je gelijk starten klik dan hier om het intakeformulier in te vullen!