Investeer In Jouw Gezondheid

budget pakket

Wees de verandering die jij wilt zijn

budgetpakket

Speciaal voor zelfstandige sporters

Bij Apex Online Coaching bieden wij jou als sporter waardevolle kennis met betrekking tot training, voeding en een Apex mindset.

Samen werken aan de beste versie van jezelf?

Hoe graag wil je nu eigenlijk fit worden?
Hoe graag wil je nu die six-pack?
Hoe graag wil je nu afvallen?

Na de intake te hebben ingevuld wat overigens nog geen 5 minuutjes duurt, gaan we een geschikte lifestyle vormen wat in jouw leven past.

Apex online coaching is een online coaching en kennis platform waarbij het behalen van jouw fysieke en mentale doelen centraal staat.

 

Maximaal resultaat door personalisatie.

Door jou als individu te bekijken, gaan we op zoek naar de beste versie van jezelf, waarbij het aanleren van lifestyle gerelateerde zaken ervoor zorgen dat jij jouw fitnessdoelen behaalt.

Door middel van handige kennis video’s leer ik jou begrijpen waarom je bepaalde keuzes wel of niet moet te maken.

 

Z

Garantie

Overal ter wereld trainen in jouw web-app met meer dan 50 trainingsschema’s (ook thuis workouts) en dagelijks geadviseerde trainingsgewichten/herhalingen.

Jij hebt zelf de touwtjes (of gewichten) in handen, maar krijgt daarnaast maandelijks voortgangsgesprekken waarin jouw progressie wordt besproken!

Wat je wil bereiken, is wat je kunt bereiken!

q

1, 2, 3.... en GO!

Doormiddel van het Apex Kickstart pakket, kun jij aan de hand van alle voorgemaakte templates zelf aan de slag.

Met een database van meer dan 500 oefeningen, kun je gemakkelijk een trainingsschema maken die allemaal tot in detail uitgelegd worden.

Een schema voor de benen? ”1, 2, 3….. Hup! schema klaar en GO!”

 

 

Voeding

Je hebt vast wel eens gehoord van de 80/20-regel. Gezond eten is belangrijk, maar door een combinatie te vinden van voeding en beweging, zal je geen drastische veranderingen moeten doorvoeren in je dagelijks leven.

Bij het Apex Kickstart pakket krijg je dagelijks jouw voorgeschreven calorieën en macro’s, waardoor je een goed balans kunt vinden tussen voeding en beweging.

 

Wat bieden wij

budgetpakket

\

Persoonlijke aandacht

\

Resultaat garantie

\

Online Coaching

\

Voedingsadviezen

CEO Apex online coaching

Wat zeggen mijn klanten

klanten Testimonials

”Ik had al 3 jaar last van een hernia met straling in mijn hele rechter been. In het ziekenhuis zeiden ze dat ik het eerst moest proberen te verhelpen met fysio. Dat heb ik een aantal jaar geprobeerd tot dat de zenuwpijn zo erg werd dat ik niet meer normaal kon lopen of zitten. Toen ben ik geopereerd in de Bergman kliniek. Had ik veel eerder moeten doen, want de pijn was meteen weg.

Mijn chirurg zei meteen dat ik het goed moet bijhouden door middel van bijvoorbeeld sporten, omdat het anders

makkelijk kan terug komen. Toen ben ik via social media bij Apex Online Coaching terecht gekomen. Ze hebben mij heel goed geholpen door middel van 1 op 1 begeleiding om zo op een veilige manier te sporten en mijn rug te trainen. Zelf wist ik niets van kracht training en hoe ik daar mee om moest gaan. Hierdoor heb ik ook heel veel plezier in het sporten gekregen wat ik nooit had verwacht en ben ruim 6 kilo kwijt. Ik voel me veel fitter en mijn rug is sterker dan ooit.”

Suzan Klepper

“Dat ‘stofje’ waarvan ik altijd zei dat mijn lichaam niet aan kon maken, had ik dus evengoed”

Ongelofelijk wat deze topper heeft gepresteerd na haar zwangerschap. Ze traint nu 6 maanden 1 keer per week onder begeleiding.

“Na de geboorte van mijn zoontje wilde ik graag afvallen. Er moesten best wel wat kilo’s af, maar ik had geen idee hoe ik dat moest doen. Gezonder eten vond ik niet zo’n probleem, maar sporten vond ik verschrikkelijk. Daarom leek het mij een goed idee om te starten met een personal trainer. Iemand die mij uit kon leggen wat ik wel/niet moest doen, maar ook om gemotiveerd te blijven en een stok achter de deur te hebben.

Mijn man had al begeleiding van Jeroen van Apex Online Coaching en was daar erg tevreden over, zodoende heb ik zelf ook een afspraak gemaakt. Toen ik startte was ik bang dat hij me een kwartier op de loopband zou laten lopen of andere ‘stomme’ oefeningen zou laten doen. Elke les was echter anders en uitdagend, al ging in het begin niet alles even makkelijk. Al snel merkte ik dat oefeningen die ik in het begin écht niet kon, ineens een stuk beter gingen en dat de gewichten geleidelijk aan omhoog gingen. Wat ik niet had verwacht is dat ik na een paar weken 40 kilo zou squaten, dat vond ik stiekem best wel stoer.

Nu, 22 kilo lichter en een hoop spiermassa meer, vind ik het vervelend als ik een keer niet naar de sportschool kan. Dat ‘stofje’ waarvan ik altijd zei dat mijn lichaam niet aan kon maken, had ik dus evengoed. Sporten is onderdeel geworden van mijn leven, iets wat ik met veel plezier doe, dat had ik een paar maanden geleden echt nooit verwacht.

Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel, voel me fitter en gezonder. Dat heeft veel tijd, geld en energie gekost, maar dat is het allemaal waard geweest. Zonder Jeroen had ik nooit deze resultaten binnen zo’n korte tijd behaald.”

Ook benieuwd wat (online) personal training jou kan bieden in 2020? Of heb je vragen wat betreft voeding, training of zwangerschap?

Diana Schilder

”Ik had niet verwacht dat dit allemaal zo snel ging!

Sinds 1 jaar is Jeroen mijn personal trainer. Door een goed voedingsschema, aangepast op mijn eetgewoontes, en intensieve trainingsschema’s ben ik gekomen tot waar ik nu ben. Doordat hij altijd het uiterste uit je probeert te halen zag ik de resultaten elke week beter worden.
Zo begon ik bij het gewicht van 86,7 Kg met een vetpercentage van 28,8% en 34.8 % spiermassa.
10 weken later woog ik 79,4 Kg met een vetpercentage van 21.4% en 39.1 % spiermassa.

Ik had niet verwacht dat dit allemaal zo snel ging!

Na dit traject zaten voor mij een hoop ups en downs en zag ik het af en toe echt niet meer zitten, maar Jeroen wist me elke keer weer te motiveren om verder te gaan. Dankzij Jeroen had ik een stok achter de deur om me zo goed mogelijk aan mijn voeding en trainingsschema te houden.

Een half jaar later had ik mijn doel behaald en woog ik 73,8 Kg met een vetpercentage van 11.4% !

Nu zijn we bezig met zo veel mogelijk spiermassa opbouwen en is het doel om groter en gespierder worden.

Ik zou Apex Online Coaching zeker aanraden!

Nico Schilder

doe mee

Geen lid maar toch besloten content in de mail?
Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief en ontvang deze maand
gratis het E-book ‘Gegarandeerd groeien’.

of