Investeer In Jouw Gezondheid

   voedingsschema

 

 

 

 

Maximale potentie én streven naar jouw top, dat is Apex! 

Voedingsschema

Zie je het trainingsschema, online of personal coaching niet zitten, heb je er simpelweg geen tijd voor maar wil je toch gezonder leven?

Apex Online Coaching biedt gepersonaliseerde voedingsschema’s passend bij jouw leven en levensstijl. Kies uit honderden gerechten in onze Vytal app passend bij jouw voorkeuren en dagelijkse behoeften.  

Je hebt het vast weleens gehoord ‘’ Voeding is 80%, training is 20%’’ of ‘’Buikspieren maak je in de keuken’’, tot nu toe hebben wij nog niet de ingrediënten gevonden om buikspieren te maken maar gelukkig weten wij PRECIES wat jij wel nodig hebt.

Iemand die 3 dagen het ‘beste schema’ ter wereld volgt, zal minder resultaat behalen dan iemand die 5 weken een schema volgt dat perfect voor diegene en zijn leven werkt! En wie kan dat beter bepalen dan jijzelf. Daarom introduceert Apex: de VYTAL app. VYTAL is een nieuw voedingsplatform ontworpen om jou helpt met afvallen, groeien en het verwezenlijken van een gezonder eetpatroon. Jouw coach kan binnen enkele minuten een volledig persoonlijk voedingsschema opstellen vanuit de coachomgeving, voor jou weergegeven in een duidelijk vormgegeven app.

Jouw voedingsschema wordt samengesteld uit 800+ recepten, waarbij de coach rekening kan houden met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren, gewenste variatie en maximale bereidingstijd. Calorieën tellen of zelf een maaltijd bedenken is niet meer nodig!
Het is daarnaast mogelijk om 10 dagen vooruit te kijken, maaltijden te wijzigen of maaltijden zelf samen te stellen. Haal eenvoudig boodschappen in huis met het handige in-app boodschappenlijstje, of laat het direct thuis bezorgen. Een van wereld van mogelijkheden!

Ons doel is jou niet alleen makkelijk en gezond te laten leven, maar ook de nodige kennis over te brengen om dit vol te houden. In de Apex Community delen wij alle nodige kennis en tools om zelf aan de slag te gaan met je voeding en controle over je lichaam terug te krijgen!

zo krijg je zichtbare buikspieren

R

Zichtbare buikspieren ontstaan wanneer jouw vetpercentage laag genoeg is.

R

Jouw vetpercentage zakt wanneer je minder calorieën binnen krijgt dan je nodig hebt om op gewicht te blijven.

R

Ga je te snel omlaag dan lever je wat meer spiermassa in, dit is natuurlijk ongewenst. Gestaag maar traag krijgen wij dat vetpercentage laag!

Speciale dieetwensen?

Geen probleem

Gluten-vrij

Wanneer je gluten-vrij moet eten, is dat geen enkel probleem. Het voedingsschema wordt hierop afgestemd.

Fodmap

Wanneer je Fodmap dieet volgt, is dat geen enkel probleem. Het voedingsschema wordt hierop afgestemd.

Paleo

Wanneer je Paleodieet volgt, is dat geen enkel probleem. Het voedingsschema wordt hierop afgestemd.

Vegetarisch

Wanneer je alleen vegetarisch eet, is dat geen enkel probleem. Het voedingsschema wordt hierop afgestemd.

Keto

Volg jij het KETO-dieet? Dan is dat geen enkel probleem. Het voedingsschema wordt hierop afgestemd.

Wat bieden wij

voedingsschema

\

Gepersonaliseerd voedingsadvies

\

Online coaching

\

Persoonlijk contact

\

Professionele begeleiding

doe mee

Geen lid maar toch besloten content in de mail?
Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief en ontvang deze maand
gratis het E-book ‘Gegarandeerd groeien’.