Bedank voor het aanschaffen van het Apex Budget Pakket

(Je ontvangt jouw persoonlijke wachtwoord binnen enkele momenten in je mailbox!)

Ten eerste wil ik je hartelijk bedanken dat je voor Apex online coaching hebt gekozen om een kijkje te nemen naar hét platform die progressie garandeert!

Met dit pakket kan je kennis maken met het systeem en de eerste progressie al ervaren en zal ik je verschillende dingen gaan leren omtrent voeding, training en lifestyle. Deze ontvang je 2 keer per week via de mail.

Na de intake ingevuld te hebben kan je starten met het bekijken van de introductievideo’s om het meeste te halen uit het systeem.

Nadat je de introductievideo’s op de app hebt gekeken kan je gaan beginnen met het maken van je eigen trainingsschema door oefeningen te selecteren uit de oefeningen database uit meer dan 500 oefeningen of je kan kiezen uit een van de templates die ik voor je hebt gemaakt om te kunnen knallen met jouw doelen.

Ook kan je alvast kijken naar je voedingsadvies onder het kopje voeding. Ik heb voor het aantal calorieën met daarbij je macro’s (eiwitten, koolhydraten, vetten) voor je uitgerekend hoeveel jij mag hebben aan de hand van jouw doel.

Ik wens je heel veel succes en mochten er vragen zijn dan kan je die altijd stellen via info@apexonlinecoaching.nl

Vul nu het intake formulier om te kunnen starten met de weg naar jouw succes!

(met je email adres en wachtwoord kan je nu jezelf registreren om het intake formulier in te vullen)

Intake invullen