Partners

Bij apex online coaching houden we niet van onzin. Als we iets doen doen we het goed. Wij zouden dan ook nooit producten verkopen die in onze ogen niet het beste van het beste zijn. Wij werken alleen samen met merken waarvan wij weten dat zij net zo veel waarde hechten aan kwaliteit als dat wij dat doen.

Magnar, een kledinglijn gericht op zowel sportkleding als vrijetijdskleding voor de serieuze sporter. Kenmerkend voor Magnar kleding is het gebruik van bamboo in de stof waardoor de kleding duurzamer en sterker is. Dit sluit direct aan op onze visie van sport en aangezien de kleding ook nog ontzettend lekker zit hebben wij besloten dit product samen met magnar te gaan verkopen.

Hype, een sportvoeding lijn die ons de basis supplementen bied die de grondslag vormen voor de bouwstenen van groei en prestatie. Naast kwaliteit (gecheckt door onafhankelijke labtests) is gebruiksgemak en smaak een belangrijk aspect van sportvoeding. Hype heeft precies wat wij verwachten van sportvoeding en daarom is de samenwerking tussen apex en hype goud.

Eczoil, een visolie en gezondheid ondersteunend merk. Eczoil komt met uitzonderlijke producten en bied de mogelijkheid tot behandeling van veel aandoeningen. Daarnaast voorzien de olieen het lichaam van de belangrijke vetzuren die je niet in de dagelijkse voeding vind. Vanwege de merkwaardige resultaten en de zuiverheid van deze producten blijkt de samenwerking met eczoil een echte meerwaarde voor de klant.

RESET, een supplementen merk ontworpen voor het gebruik binnen revalidatiesucces. Als wij zelf de ultieme combinaties of zuiverheid van mineralen of vitamines zouden samenbrengen in een potje dan zouden we het niet anders doen. Vandaar dat wij gekozen hebben de vitamines en mineralen van RESET te verkopen. De eigenaren van RESET kennen hun product en begrijpen de wetenschap. Dit in combinatie met de optimale dosering resulteert in topproducten.