over online coaching

Apex online coaching is een online coaching en kennis platform waarbij het behalen van jouw fysieke en mentale doelen centraal staat.

 

Sommige mensen willen dat het gebeurd.. Sommige die hopen dat het gebeurd en sommige zorgen dat het gebeurd!
Vandaag zal je dichter bij je doel zijn dan gisteren en morgen zal je dichter bij je doel zijn dan vandaag! Dus waarom niet nu beginnen? Ons team zal jou als individu bekijken en opzoek gaan naar de beste versie van jezelf, waarbij het aanleren van lifestyle gerelateerde zaken ervoor zorgen dat jij jouw fitnessdoelen behaalt.

 • Hoe graag wil je nu eigenlijk fit worden?
 • Hoe graag wil je nu die six-pack?
 • Hoe graag wil je nu afvallen?

 

  Maximaal resultaat door personalisatie

  Samen gaan we een geschikte lifestyle vormen wat in jouw leven past.

  Door middel van handige kennis video’s leer ik jou begrijpen waarom je bepaalde keuzes wel of niet moet te maken.

  Bij Apex online coaching krijg je alle handvaten in één werkomgeving waarbij gebruiksgemak centraal staat. 

  voedingsadviezen op maat

  Wij werken samen met een fantastisch bedrijf die aan elke dag een voorgeprogrammeerd persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren voor jou opstelt. De app houdt o.a. rekening met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren, gewenste variaties en maximale bereidingstijd.

  Plannen is ook eenvoudig. Je kunt bij het dagmenu 10 dagen vooruitkijken en indien gewenst, wijzigingen aanbrengen. Met een druk op de knop staat er een andere maaltijd klaar. En met een keuze uit honderden recepten zitten er genoeg tussen die je lekker vindt! Elke maaltijd heeft namelijk een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst en bereidingswijze en last but not least, eenvoudig boodschappen doen met het handige in-app boodschappenlijstje, of direct laten thuisbezorgen door de albert Heijn.

  Koken was nog nooit zo makkelijk.

  lifestyle & gedrag

  Het vormen van een geschikte lifestyle die bij jouw past.

  Naast training en voeding is gedrag de grootste factor die ervoor zorgt dat jij je doelen ook daadwerkelijk behaalt. Waar een wil is, is een weg.

  Door jouw gewoontes aan te passen en de handige tips mee te nemen in jouw dagelijkse leven, zal je een worden, wie je wilt worden.

  Door te leren begrijpen waarom onder andere slaap, stress, rust zo belangrijk is voor het behalen van jouw fitnessdoelen.

  In de persoonlijke werkomgeving kan je je stresslevel bijhouden, het tracken van je slaapduur, en het optimaliseren van jouw slaapkwaliteit.

  kies jouw programma

  vrouwen afvallen

  Speciaal voor vrouwen hebben wij een afvalprogramma waarbij het resultaat gegarandeerd is.

  mannen afvallen

  Speciaal voor mannen hebben wij een afvalprogramma waarbij het resultaat gegarandeerd is.

  Personal Training 

  Wil jij alle aandacht op jou gevestigd hebben en wil jij één op één trainen. Dan is onze Personal Training jouw programma

  Samen trainen

  Ben jij iemand die alleen trainen niet leuk vindt, maar graag met iemand anders samen traint? Ga dan de Buddy Challange aan.

  voeding

  Als je het maximale rendement wilt halen uit jouw lichaam, dan is ons voedingsschema van belang. Buikspieren worden in de keuken gekweekt!

  No Pain, No Gain

  hard werken,
    keihard resultaat.

  Jan Tol Testimonial

  doe mee

  Geen lid maar toch besloten content in de mail?
  Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief en ontvang deze maand
  gratis het E-book ‘Gegarandeerd groeien’.