Kevin Sijmonsbergen

Kevin Sijmonsbergen

Wie ben ik

Mijn naam is Kevin Sijmonsbergen, 25 jaar Amsterdams opgevoed in Volendam en momenteel weer op mijn plaats in Amsterdam. Van jongs af aan altijd in de weer geweest met verschillende soorten sporten van zwemmen tot skateboarden en van badminton tot Mixed martial arts.

In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en gedurende mijn opleiding heb ik niet stil gezeten.
– Tijdens mijn 1e jaar behaalde ik mijn Sportverzorgingsdiploma bij Leffelaar Amsterdam (NESPG).
– Tijdens mijn 2e jaar het prestigieuze NSCA Personal Training certificaat en het HVA Personal Training Diploma.
– En in mijn 3e jaar ben ik gestart met nog een verdiepingslag richting voeding door middel van de Amerikaanse Precision Nutrition cursus.
Ook heb ik in dat zelfde jaar mijn Training For Warriors certificaat behaald.

Overige verdiepingen die ik heb gedaan zijn: Dry Needling, Medical taping, Mulligan therapy, EPTE.

[RoyalSlider Error] Slides are missing.

Mijn visie van fitness

Ik vind het ongelofelijk mooi om te zien dat mensen die in contact raken met fitness in een korte periode een heel ander mens kunnen worden. Zowel fysiek als mentaal lijkt iemand te ontwikkelen, actiever in het leven te staan en een positiever blik te hebben op vrijwel alles. Ik prijs mijzelf dan ook echt gelukkig dat ik mijzelf op deze manier waardevol kan maken.

Het gevoel dat ik krijg als ik een cliënt zijn gezicht zie wanneer hij de resultaten zelf ook ziet is niet in woorden uit te drukken. Ik vind het jammer om te zien dat er zo weinig kwalitatief goede trainers zijn die actief aan hun ontwikkeling werken, niet proberen met onzin en geschreeuw volgers te krijgen en open staan voor meer kennis. Het grootste gevaar dat je als trainer tegen kan komen is het denken dat je alles weet. De trainer die door heeft dat hij onmogelijk alle kennis kan benutten en dat er nog van alles en van iedereen te leren valt kan zichzelf pas echt professioneel noemen.

Persoonlijke doelen en ontwikkeling

Jaarlijks probeer ik voor mijzelf meerdere leermomenten te creëren zoals het volgen van seminars, cursussen en het hebben van meetings met waardevolle contacten. Naast het feit dat ik als fysiotherapeut verplicht ben mijzelf te profileren ben ik van mening dat ik nooit genoeg kennis kan hebben! Momenteel ben ik bezig met Precision Nutrition en zijn we laatst bij een geweldige fitness summit geweest met sleutelsprekers als Menno Henselmans, Brad Schoenfeld en Greg Nuckols.

De hoofdrede dat wij besloten hebben om online te gaan werken is omdat wij ons beperkt voelde in ons bereik. Voor ons gevoel hebben wij veel waardevolle, interessante en leuke kennis die met lang niet genoeg mensen gedeeld wordt. Door online te gaan kunnen wij in ieder uur dat wij besteden aan het uitreiken van onze kennis en tips, meer mensen bereiken dan dat we dat offline ooit zouden kunnen. In de toekomst zullen wij zowel op het gebied van voedingsondersteuning, kleding als trainingsinnovatie proberen de fitnesswereld op onze manier nog geweldiger te maken!

 

Bekijk hier het profiel van Jeroen