Ten eerste wil ik je hartelijk bedanken dat je voor Apex Online Coaching hebt gekozen om een kijkje te nemen naar hét platform die progressie garandeert!

In deze 30 dagen kan je kennis maken met het systeem en de eerste progressie al ervaren en zal ik je verschillende dingen gaan leren omtrent voeding, training en lifestyle.

Nu kun je starten met het bekijken van de tutorials om het meeste te halen uit het systeem.

Deze kan je altijd terugvinden onder het kopje kennisbank mochten er nog dingen zijn die nog niet helemaal duidelijk zijn.

Nadat je de tutorials hebt gekeken kan je gaan beginnen met het maken van je eigen trainingsschema door oefeningen te selecteren uit de oefeningen database uit meer dan 500 oefeningen of je kan kiezen uit een van de templates die ik voor je hebt gemaakt om kennis te maken met het systeem.

Ook kan je alvast kijken naar je voedingsadvies onder het kopje voeding. Ik heb voor jou je caloriebalans berekend met daarbij je macro’s (eiwitten, koolhydraten, vetten). Ook kan je je voeding en training toevoegen aan je caloriebalans voor een nog beter beeld over hoeveel calorieën jij mag nuttigen per dag.

Ik zal je een dezer dagen je informeren over verschillende onderwerpen rondom fitness.

Ik wens je heel veel succes in deze 30 dagen, en mochten er vragen zijn dan kan je die altijd stellen via info@apexonlinecoaching.nl

Wil je gelijk starten klik dan hier om door te gaan naar jouw dashboard!

Met vriendelijke groet,


Apex Online Coaching